Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tanguera Studio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produs medicinal HGH Activator
15498 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
* Tratarea procesului de îmbătrânire
* Dezvoltarea armonioasă a corpului, oaselor, muşchilor
* Întărirea generală a organismului (rezistenţă la îmbolnăviri, vindecare rapidă a multor afecţiuni)

Nu stimulează reproducerea celulelor maligne (canceroase) datorită conţinutului de IGFBP-3 care controlează acţiunea factorilor IGF-1, 2

Rata de satisfacţie totală la acest produs este de peste 98%

Dacă eşti mai în vârstă >>Te simţi din nou tânăr! Arăţi din nou tânăr! Ai energie! Ai memorie! Nu te mai îmbolnăveşti aşa de uşor! Semnele îmbătrânirii încep să dispară!


Dacă eşti mai tânăr >> Dobândeşti vitalitate, îmbătrâneşti mai încet, îţi dezvolţi musculatura, arăţi mai bine, poţi mai mult şi mai multe!

NU ESTE UN STEROID sau UN HORMON DE SINTEZĂ DECI NU ARE CONTRAINDICAŢII ŞI EFECTE HORMONALE SECUNDARE ADVERSE

De fapt stimulează echilibrarea balanţei hormonale per ansamblu

* Copii sau adolescenti cu deficienţe de ritm de creştere > Stimulează glanda pituitară să elibereze mai mult hormon de creştere rezultând într-o accelerare a creşterii oaselor şi musculaturii

* Persoanele care fac exerciţii sau merg la gym, sportivi, culturişti > reduce straturile de grăsime, măreşte masa musculară, măreşte nivelul de energie disponibilă pentru exerciţiu (prin arderea grăsimilor)

* Persoane trecute de 21 de ani > încetineşte fenomenul de îmbătrânire generală iar la persoanele trecute de 40 de ani, administrarea regulată reversează unele efecte esenţiale ale îmbătrânirii conform listei de mai jos

* Calitate mai bună a somnului & stabilitate emoţională
* Mai multa energie şi rezistenţă la activităţi sau exerciţii fizice
* Reducerea straturilor de grăsime
* Mărirea densităţii oaselor
* Îmbunătăţirea memoriei şi a nivelului de alertă mintală
* Mărirea potenţei sexuale
* Întărirea musculaturii atât ca nivel de forţă cât şi ca dimensiune
* Reversarea pierderii părului şi restaurarea culorii acestuia
* Regenerarea sistemului imunitar
* Întărirea muşchiului inimii
* Reducerea colesterolului
* Normalizarea tensiunii arteriale
* Micşorarea până la dispariţie a ridurilor
* Reversarea multor simptome ale bolilor degenerative
* Îmbunătăţirea texturii şi consistenţei pielii


Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul de HGH şi implicit de Factori de Creştere se reduce doar la o fracţiune din nivelul aferent tinereţii. De fapt, începând cu vârsta de 20 ani nivelul de HGH începe să scadă continuu. La 30 de ani deja se observa semnele îmbătrânirii care apoi se accelerează. Studiile arată că producţia de HGH scade cu 15% în decursul fiecarei decade (10 ani). Acest fapt conduce la fenomenul îmbătrânirii fizice, slăbirii sistemului imunitar şi afectării negative a funcţionalităţii creierului. Multi practicanţi ai medicinei moderne consideră că suplimentarea cu HGH este un mod eficace de a evita îmbolnăvirile şi alte condiţii asociate cu îmbătrânirea.

Suplimentarea cu HGH conduce de asemenea la îmbunătăţirea vitalităţii şi la întinerirea aspectului fizic. Conduce la regenerarea şi întarirea funcţiei sexuale atât la bărbaţi cât şi la femei. Contribuie la echilibrarea hormonală atât la bărbaţi cât şi la femei, în special în perioada "vârstei a doua".
Din Gura in Gura