Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tanguera Studio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produs medicinal Formula Flow
29402 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bypass/stent nutritional
Protocol complet de curatire a sistemului cardiovascular.

evita acum operatia de bypass sau de montare stent

elimina acum colesterolul depus pe artere

regleaza-ti acum tensiunea arteriala, nivelul de colesterol si homocisteina

imbunatateste-ti fluxul sanguin

Formula se adreseaza deci tuturor, atat celor care vor sa aiba un sistem cardio-vascular curat, celor predispusi la probleme cardio-vasculare, celor care ar avea nevoie de interventie chirurgicala cat si celor care au fost deja supusi interventiilor chirurgicale si doresc sa evite revenirea blocajelor arteriale.

Peste 100 de studii au demonstrat ca nutrientii continuti de Formula FLOW. ajuta organismul sa dizolve depunerile de grasimi de pe peretii arterelor, metine grasimile dizolvate in sange (nu le lasa sa se depuna pe pereti), dilata vasele de sange, reduc homocisteina, neutralizeaza si distrug o gama mare de radicali liberi, reduc colesterolul seric si trigliceridele si chiar chelateaza (reduc) anumite metale grele. Chiar si cei care in aparenta nu sufera de probleme circulatorii diagnosticate raporteaza imbunatatiri ale memoriei, mai multa energie, maini si picioare mai calde, vedere imbunatatita, textura mai tinereasca a pielii.

CURATIRE ARTERIALA (Bypass Nutritional): 10 tablete/zi in timpul mesei (divizate in 2-3 doze administrate in timpul meselor principale). Schema de tratament 3-3-4 (3 - dimineata - 3 la pranz - 4 seara)
Durata: 30 de zile de tratament (1 Flacon) pentru fiecare 10 ani din viata. (de exemplu, o persoana de de 53 de ani va administra timp de 5-6 luni.

INTRETINERE (Preventie): 2-5 tablete pe zi in timpul mesei pe termen lung. Nu se va mai administra si alt complex de MultiVitamine + Minerale.
Din Gura in Gura