Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tanguera Studio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Curatitor colon 100% natural
7793 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Curata si detoxifica Intestinele si Colonul. Reface flora bacteriana

Curatirea colonului cel putin de doua ori pe an este o necessitate vitala

Recomandat pentru: Colon iritabil, Gaze intestinale, Constipatie, Crampe, Balonari, Scaun urat Mirositor

CURATITOR COLON nu este un simplu Laxativ. Face ceea ce spune numele !

V-aţi gândit vreodată la simpla întrebare dacă sunteţi cumva curat si pe dinăuntru? Intestinele, în special cel gros sunt ca o „conducta de canalizare” trec diversele deşeuri de excretie care se depun încet, încet pe peretii si in incretiturile colonului şi de aceea acesta are nevoie de curăţire permanentă. Unele depuneri stau in colon ani de zile si reprezinta mediul cel mai propice unde sa-si depuna ouale parazitii intestinali. Toxinele rezultate din excrementele si din moartea parazitilor intestinali trec prin peretele intestinului gros si patrund astfel in organism cu efecte foarte daunatoare sanatatii. Constipaţia, gazele, balonările, crampele, paraziţii, dureri de stomac, oboseala cronică şi problemele digestive toate pot fi cauzate de necurăţirea intestinului gros si de invazia unor bacterii parazite, a viermilor intesinali si a Candidei. Mai mult, sistemul imunitar poate fi grav afectat.

STIATI CA:

* La o persoana adulta Colonul masoara aproximativ 1,5 m in lungime?
* Acum Cancerul de Colon este cancerul numarul 1 printre barbati si femei, in general?
* Intestinele pot depozita o cantitate mare de materie partial digerata in stare de descompunere (putrefactie), chiar si medicamente si alte chimicale toxice, decenii la rind?
* O persoana obisnuita acumuleaza in colon de-a lungul anilor, intre 2 si 11 kilograme de reziduri fecale?
* La unlele autopsii s-au gasit in intestine peste 18 Kg de materie fecala reziduala?

Provita Nutrition COLON CLEANSER este conceput special pentru curatirea si pregatirea repopularii colonului cu bacterii “prietene”, una dintre cele mai importante fiind acidofilus lactobacilus. COLON CLEANSER contine combinatia optima de fibre de Psyllium + Konjac. Psyllium mareste volumul scaunului in timp ce Konjac antreneaza depunerile solide de zaharuri caramelizate. Adaosul de Sena induce miscari peristaltice pentru accelerarea scaunului. Un ingredient important este Slippery Elm Bark (scoarta de ulm alb-alunecos). Acesta favorizeaza productia de mucus gastro-intestinal care reduce inflamatiile stomacului si intestinelor, este remediu pentru ulcer peptic, gastrita, boala Crohn, enterocolita, hemoroizi, constipatie (mentine continutul de apa intestinal si stimuleaza peristaltismul), diverticulita, sindrom de colon iritabil, aerofagie, anorexie, reflux gastro-esofagian. Mucilagiile induse suplimentar de pectina si scoarta de ulm alb au efecte benefice si in cicatrizarea ranilor peretilor intestinali cauzate de iritatie; Slippery Elm Bark are si actiune anticancerigena.

ADMINISTRARE:

Intretinere (pe termen lung): 2 capsule pe zi de preferinta seara, inainte de culcare
Terapeutic: 2 capsule dimineata cu 30 minute inainte de masa si 2 capsule seara cu 30 minute inainte de masa inainte de masa. Se va administra cu cel putin o cana mare de apa. Pe parcursul zilei se vor consuma minim 2 litri de apa plata sau alte lichide.
Necesarul pentru 1 tronson de curatire a colonului, 1 sau 2 flacoane consecutive sau de la caz la caz.

CURATITORUL DE COLON POATE FI FOLOSIT PE TERMEN LUNG FARA A CREA DEPENDENTA.

ATENTIONARE: NU se vor administra alte medicamente sau suplimente cu 1 ora inainte si 1 ora dupa administrarea produsului CURATITOR COLON.
Din Gura in Gura